Tv sztárok

 2011.08.02. 10:01

Hőseink Albánia vendégszeretetét kihasználva szisszentettek is egy sört, ami nem csak hogy nagyon jól esett nekik, de még ráadásul szerény kis hazánk által fémjelzett Dréher Antaltól származik (szerencsére nem Arany Ászok, mert Zooli szerint annak hányás íze van). Hogy miért Olaszországból importálták, arra csak az égiek és Tom Cruise tudna választ adni, de ők most VV Zsófika tragikusan gyors halálát szervezik.

Kalandozásaik során számtalan érdekességet láttak, utaztak hajón, szamáron, alagútban, sárkány hátán, de még busszal is, amit a helyi Volán társaság a BKV-nál szétesett és kiégett buszok össze-celluxozásával oldott meg, több kevesebb sikerrel. Légkondi az persze van.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel a média már ide is betört, és a helyi riporterek egyből fel is ismerték a srácokban rejlő médiasztár lehetőségét, így egy rögtönzött megasztár versenyt rendezve két csillagot is szültek. Szerencsére énekelni nem kellett, csak táncoltak (a port jobban bírják a helyiek). Végül a győzelem után egy villáminterjú alatt elmesélték miért is kapott ki a Fradi a hétvégén (fejben elfáradtak), de nagyon tetszik nekik Berat városa, főleg a vár, amit még nem láttak, de még csak nem is hallottak róla.

 

anton dreher nevevel femjelzett, olasz import so:rt iszogatunk. figyeljetek az alban tvt, meginterjuvoltak minket amikor beg foglamunk sem volt beratrol.

 

 


Címkék: tv sör dreher albania

A bejegyzés trackback címe:

https://balkanfanatik.blog.hu/api/trackback/id/tr893119405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása