Az utazás a továbbiakban hajón (kompon) folytatódik, minő szerencse h újabb külföldi turistákkal hozza össze a sors zooliékat, így a raki újra előkerülhet. A csehek és lengyelekkel eltöltött rögtönzött vasfüggöny-party volt az nap legemlítésre méltóbb eseménye, leszámítva a bokor mögött pókerező búbos bankákat.

Kicsit kezd unalmassá válni a helyi patkányhús kaja, így a változatosság kedvéért egy mikrós pizza kerül ma a pocakba, csak hogy valami felszívja az olcsó szesz maró hatását. Másnap nyomás utána, cekaj Montenegró!

hajnalban megcsinaltuk a kompturat, elkepeszto volt! osszeismerkedtunk csehekkel (rakiztunk veluk a semmi kozepen tegnap) + lengyelekkel. azota shkodraban, de annyira sokminden nincs itt, viszont mar erezheto, h egyre nyugatabbra (eszakabbra) haladunk. marunjuk a helyi huskajat, tolunk1pizzat. holnapirany montenegro

A határon átkelés újabb kalandokba sodorta a két turistát, mivel zooli megszimatolt némi szabolcsi pálinka szagot a levegőben, és mire feleszmélt a bódulatból már a határon túl volt. Azonban néhány mexikói és Kubai menekülttel újra visszatalált Ricsihez, ennek örömére előkerült egy üveg tequila is. Következő megálló Herceg Novi, amely község  photosop-gyanúsan épült egy szakadék szélére, a gondori Minas Tirith ehhez képes egy alföldi faluház. A szállás terén problémák adódtak, ám egy némi apró elővétele után hajnalig tartó all inclusive party volt egy full luxus kastélyban, mint ahogy az kelet-európában lenni szokott.

 

 

 

 

 

 

napkozben athanyodtunk montenegroba-foleg en, konkretan az alban hataron. herceg noviban (ez a hely egy szakadekre epult) alig talatunk szallast, de aztan egy hatalmas elit kurian kaptunk szobat. kandallo,antikbutor, szamurajkard, uszomedence, tengerre nezo terasz.


Címkék: határ montenegró komp

A bejegyzés trackback címe:

https://balkanfanatik.blog.hu/api/trackback/id/tr803160453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása