Indul a mandula

 2011.08.01. 10:55

Tudósítónk jelenti:

Zooli és Ricsi sikeresen megérkeztek Korfura Balu kapitány irányításával, szerencsére egy ananász és egy propeller segítségével sikerült lerázni Don Kartács-ot és a kalózokat. Korfu szigete szinte egy kőhajításnyira van kalandoraink következő céljától, Albániától, ám a görög taxi-sztrájknak és a Fradi hétvégi vereségének köszönhetően ez a néhány kilométeres út megérne egy külön bejegyzést. Mivel Buffalo cipőben indultak hőseink a túrára, így nem volt probléma az a pár centi elkoptatott cipőtalp, így is maradt még bőven mit a tejbe aprítani. Végül sikerült elérni az utolsó kompot, és az éjszakát már Albánia sziklás lankáin tölthették.

Íme egy kép a megérkezés utáni percekről, és két berúgott albán szamárról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sikeresen elertuk az albaniaba meno kompot! mondjuk nem vklt egyszeru, a gorog taxisztrajk miatt gyalogolni kellett 1csomot. eddig semmit emlitesre melto nemigazan.


Címkék: korfu komp albania

A bejegyzés trackback címe:

https://balkanfanatik.blog.hu/api/trackback/id/tr73116309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása