Úttalan utakon

 2011.08.02. 16:59

Utazóink észak felé - Tiranába - vették az irányt, és csigákat meghazudtoló sebességgel zúztak az éjszakába! A lángosos bódék helyett errefelé friss kézigránátot és ropogós aknavetőt árulnak az útszéli bunkerekből, sőt, sokan még azt hiszik tart valamelyik háború, de Zooli tört japánsággal elmagyarázta nekik, hogy Trianon miatt minden elveszett, előjöhetnek!

 

 

 

 

 

 

 

 

A kertvárosi jelleg fenntartása miatt a házikókat az autópálya szélére építették, kint is a tábla: "Lakóövezet! Max. sebesség:100 km/h!" Itt tényleg nem érdemes kirúgni a bőrt az autó elé, mert vasalt-szendvics lesz belőle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az útnak itt már betonhoz is van köze, de inkább csak mint távoli ismerős. Nem úgy mint Berat és a tengerpart között, ahol 50 évet visszarepülve az időbe a hőseink online betonozásnak lehettek tanúi, még meleg volt az aszfalt, amikor Ikarus típusú luxus buszuk hasította a naplementét. Az úthenger gyűrött ingüket is kilapította, így egy burek és egy deci raki elfogyasztása után folytatták mesés útjukat... 

tirana,utkozben rengeteg bunker, az autopalya melle epitenek hazakat.legalabb van ut,berat fele bizonyos helyeken epp epitettek, es jott szembe az uthenger neha.


Címkék: útépítés úthenger tirana fővaros

A bejegyzés trackback címe:

https://balkanfanatik.blog.hu/api/trackback/id/tr803120615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása