A pénz pénzt fial

 2011.08.06. 00:31

Csütörtök este, nyári szellő kavargatja a kutyaszart az utcán, két fáradt utazó lép be egy kis ivóba. Az fanyarú szag megtölti az orrukat, de voltak már rosszabb helyen is. Az alkohol öl és butít, de rohadt olcsó, így rendelnek is két rumkólát. Habár a bár csalogató neve Havanna rumra ad reményt Kubát is megjárt kalandorainknak sajnos csak a Drönkben megismert Old Pascas kerül a poharakba. Sebaj, az élő jazz zene megnyugvást hoz nekik, így rendelnek még egy kört, az eső úgyis eleredt odakint...

 

 

 

 

 

 

A sörözgetés közben a helyi pénznemek általában az utazókat zavarta meg, viszont itt úgy néz ki a pultos is szimpátia-ivásba kezd a pult mögött, mivel minél többet költöttek a skacok piára annál több maradt...ők persze nem hagyták veszni ezt a lehetőséget!

aug.5 17:56: tegnap este a hanyasszagu havanna barban csak old pascast tudtak nekunk adni, utana jazz bar, elozene havannakola 650 hufert. most esik ugyh kenyszersorozes..


aug.5 20:41: macedonia az a hely, ahol akermennyi papirpenzed van, ha veszel vmit, tuti tobb lesz


Címkék: jazz pénz rumkóla oldpascas

A bejegyzés trackback címe:

https://balkanfanatik.blog.hu/api/trackback/id/tr343129156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása